Locuitorii din Flămânzi vor beneficia din nou de colectarea gunoiului

Locuitorii din Flămânzi vor beneficia din nou de colectarea gunoiului

După o serie de negocieri cu A.D.I. "Ecoproces" Botoșani și firma de salubritate, reprezentanții Primăriei Flămânzi au reușit să revină la colectarea gunoiului, deșeurilor în sistemul ,,din poartă în poartă”. Colectarea se va face o dată pe săptămână.

Rugăm cetățenii să fie responsabili și să nu mai aducă gunoiul la vechile platforme, pe aceste platforme vor fi amenajate în viitor spații pentru colectarea deșeurilor reciclabile. Atenționăm cetățenii asupra conținutului tomberonului ce va fi scos la poarta. Pe cei ce locuiesc la curte îi rugăm să nu pună resturile vegetale sau alimentare în tomberon, acestea pot fi depozitate și transformate în compost, care va fi util ca îngrășământ. De asemenea, nu sunt admise deșeurile rezultate în urma construcțiilor, care au un loc special amenajat la intrarea în satul Prisacani, din spre Chițoveni”, a declarat primarul Dan Oloeriu.

Edilul le-a transmis locuitorilor din Flămânzi că entitatea pe care o conduce își rezervă dreptul de a nu prelua gunoiul, dacă nu sunt respectate condițiile, subliniind faptul că imaginea comunității depinde doar de localnici.

 

 

Spune-ne opinia ta