Locuințele ANL de la Botoșani solicitate în instanță

Locuințele ANL de la Botoșani solicitate în instanță

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a solicitat directorului Locativa, Cătălin Flutur să răspundă public botoșănenilor care doresc să achiziționeze locuințele ANL.

Domnule director așteptăm un răspuns din partea dumneavoastră în ceea ce privește modul și termenii în care cei care locuiesc la ANL-uri își pot achiziționa aceste imobile. Am o serie de solicitări la nivel de Primărie, pe care nu le putem răspunde în vreun fel, totul ține de Locativa, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Reprezentanții municipalității, prin vocea primarului Cosmin Andrei, au afirmat că există mai multe plângeri pe adresa societății Locativa, unii dintre locatarii din blocurile ANL îndreptându-se chiar în instanță pentru a solicita achiziționarea locuințelor.

Fostul primar, actual consilier municipal, dar și director al societății Locativa, Cătălin Flutur l-a invitat pe viceprimarul Bogdan Buhăianu într-o audiență pentru al lămuri în privința solicitărilor chiriașilor ANL.

Mai mulți locatari din cartierele Bucovina, Călugăreni și chiar din ANL Cișmea au solicitat cumpărarea locuințelor, dar nu au primit niciun răspuns din partea societății locative a municipiului.

 

Spune-ne opinia ta