Locuințe noi la Dorohoi

Locuințe noi la Dorohoi

Proiect nou la nivelul municipiului Dorohoi, unde se vor construi 16 locuințe, respectiv două tronsoane cu regim de înălțime de P+M, fiecare tronson cu câte 8 locuințe înșiruite tip duplex, ce vor conține două tipuri de clădiri: locuință tip 1 – de colț (cu 3 camere locuibile) destinată persoanelor cu dizabilități si șase locuințe de tip - de mijloc (cu 3 camere locuibile).

De asemenea, în strada Dumbrava Roșie s-au construit 16 locuințe sociale identice, care urmează a fi recepționate și repartizate până la sfârșitul lunii martie. În aceeași direcție de dezvoltare a fondului de locuit se construiește și un bloc cu 16 locuințe sociale, pe strada Cercetaș Știubianu, care urmează a fi recepționat și repartizat la sfârșitul lunii aprilie. Termenul de punere în funcțiune a proiectului va fi anul 2022.

Ordonatorul principal de credite este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, beneficiarul este reprezentat de Unitatea Administrativ -Teritorială Dorohoi, iar autoritatea contractantă este Primăria municipiului Dorohoi. Proiectul va fi finanțat din bugetul de stat, bugetul local, precum și alte surse legale.

 

 

Spune-ne opinia ta