Liviu Radasanu aspira la scaunul de director de la DGASPC!

Liviu Radasanu aspira la scaunul de director de la DGASPC!

Liviu Radasanu

Consilierul presedintelui Consiliului Judetean Botosani este, pana in prezent, singurul candidat pentru postul de conducere de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Liviu Radasanu si-a depus dosarul din timp la Agentia Nationala a Functionarilor Publici pentru acest post, desi avea termen pana pe 5 iunie.

Concursul pentru postul de director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani va fi organizat la Bucuresti, pe 15 iunie fiind proba scrisa, iar pe 17 iunie interviul.

Perioada de inscriere pentru concursul organizat de ANFP este de 20 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, iar data finala de depunere a dosarelor pentru participarea la concurs este 5 iunie.

Actualul director interimar al DGASPC, Doina Nacu, nu si-a exprimat pana in prezent intentia clara de a candida pentru acest post.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
473

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...