Licitația de atribuire a DALI pentru modernizarea Stadionului, adjudecată la nici jumătate din valoarea estimată (video)

Licitația de atribuire a DALI pentru modernizarea Stadionului, adjudecată la nici jumătate din valoarea estimată (video)

Licitația de atribuire a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI) privind modernizarea Stadionului Municipal din Botoșani a fost adjudecată pentru o sumă de două ori mai mică decât bugetul alocat, a anunțat primarul Cosmin Andrei.

Aceasta este prima etapă în vederea solicitării unei finanțări din partea Companiei Naționale de Investiții (CNI).

„Pentru documentația de la Stadion, avem o firmă câștigătoare care s-a apucat de realizarea proiectului tehnic pentru DALI, documentație pe care o vom trimite la CNI pentru reabilitarea Stadionului, organizarea licitației și lucrări”, a precizat Andrei.

DALI va fi întocmită contra sumei de 269.900 de lei, mult sub valoarea estimată de autorități. În luna februarie, Consiliul Local a alocat 600.000 de lei pentru această etapă. A fost organizată apoi licitația, însă câștigătorul a denunțat ulterior contractul. Operatorul desemnat în urma reluării procedurii este o companie din Iași.

„Am încredere că este o firmă serioasă de data aceasta și nu mai reziliem contractul, cum am făcut-o rândul trecut. Termen de proiectare trei luni. Am semnat ordinul de începere și se lucrează la această documentație”, a adăugat Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta