Liberalii vor patinoar la Polivalenta, dar fara muzica!

Liberalii vor patinoar la Polivalenta, dar fara muzica!
Locul unde ar urma sa fie amenajat patinoarul a devenit subiect de disputa electorala, dupa ce liberalii au criticat ca manifestarile de la Sala Polivalenta vin in contradictie cu o hotarare de CL, care preciza interzicerea activitatilor pe o raza de 100 de metri de la limita exterioara a spitalelor.

Astfel, patinoarul a fost plimbat, ipotetic, in parcarea de la Belv sau chiar in parcul Mihai Eminescu. Tot in legatura cu patinoarul, liberalul George Ostafie, consilier local si presedinte al Organizatiei Municipale PNL, l-a atacat pe Eugen Turcanu, seful bazelor sportive din oras.

Zilele acestea a iesit acel Bruce Lee al Primariei care guverneaza Sala Polivalenta si a zis ca nu se va face patinoar pe esplanada obiectivului, spune Ostafie.

Noi, liberalii, nu suntem impotriva amplasarii patinoarului acolo. Ceea ce ma frapeaza pe mine e ca acest domn, la lansarea candidatilor PD-L, nu stia de acea Hotarare de Consiliu Local si dintr-odata, cand e vorba de patinoar, vrea s-o respecte, precizeaza Ostafie.

Liberalii se arata intelegatori, bineinteles, cu respectarea decentei, adica fara muzica.

Patinoarul se poate amplasa acolo, dar cu conditia de a nu se bloca Bulevardul si trotuarele aferente acestuia si bineinteles fara a se pune muzica, pentru a nu fi deranjati copiii internati in Spitalul de Pediatrie, a mai adaugat George Ostafie.

Redam si declaratia lui Eugen Turcanu din data de 5 noiembrie.

Teoretic, ar trebui sa amenajam patinoarul pe esplanada Salii Polivalente, insa trebuie sa vedem daca nu afecteaza Spitalul de Copii. Atata timp cat unii fac declaratii pe tema asta, e mai dificil. Trebuie sa respectam o anume Hotarare de Consiliu Local. Vrem, nu vrem, trebuie s-o respectam. Nu putem tocmai noi s-o incalcam, spunea seful Serviciului de Intretinere a Bazelor Sportive si Zone de Agrement din cadrul Primariei Botosani, Eugen Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
209

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
257

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
73

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...