La Botoșani a demarat proiectul ”Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul” - Foto

Luni, Botoșani și-a deschis porțile către o excursie educațională de excepție, proiectul „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul”.

La Botoșani a demarat proiectul ”Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul” - Foto

Acesta nu este doar un simplu proiect, ci o chemare către fiecare copil din clasele 1-4 să devină pionier al schimbării. Să urce la bordul autobuzului și să pornească într-o călătorie a cunoașterii și responsabilității, unde fiecare stație este o oportunitate de învățare și fiecare călătorie este o șansă de a face lumea din jur mai bună, transmit reprezentanții administrației locale.

Scopul acestui proiect este nu doar de a-i învăța pe copii cum să utilizeze autobuzul, ci și acela de a le cultiva conștiința ecologică și responsabilitatea față de comunitatea din care fac parte.

"Astăzi nu doar începem o călătorie cu autobuzul, ci și o călătorie spre un oraș mai bun, mai verde. Acești mici eroi ai autobuzului sunt atât viitorul, cât și prezentul comunității noastre. Ne dorim ca ei să devină modele pentru ceilalți și să ne arate cum pasiunea și încrederea pot schimba lumea”, a declarat primarul Cosmin Ionuț Andrei.

Acest proiect se va desfășura în parteneriat cu Eltrans și cu mai multe unități de învățământ de pe raza municipiului în perioada 16-30 noiembrie.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
1

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
718

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...