Judetul Botosani nu va mai avea drumuri proaste, ne asigura Mihai Tabuleac!

Judetul Botosani nu va mai avea drumuri proaste, ne asigura Mihai Tabuleac!
Aceasta este promisiunea pe care ne-o fac sefii judetului. Presedintele Consiliului Judetean Botosani sustine ca majoritatea gropilor din drumurile judetului Botosani sunt cauzate de modul haotic in care s-a lucrat pana acum.

Acesta a facut referire in special la faptul ca au fost situatii in care nu s-au prelevat probe de bitum pentru a fi analizate la laborator, in ideea de a se observa daca materialul corespunde indicilor de calitate.

Toate acestea vor ramane, insa, de domeniul trecutului. Constructorii nu vor primi bani decat in momentul in care se vor prezenta cu buletinul de analize din care sa rezulte calitatea bitumului.

Numai in conditiile astea pleaca banii spre constructorii. Sa am siguranta ca s-au prelevat probe, s-au facut analize si rezultatul arata ca bitumul respecta indicii de calitate. Sa respecte reteta de fabricatie a bitumului, a specificat Mihai Tabuleac, presedintele CJ Botosani.

Mai mult decat atat, conducerea CJ a decis sa faca si o serie de analize suplimentare.

Voi proceda si la prelevarea de probe suplimentare, pe cheltuiala CJ, dar avantajul este ca vom face analiza acestor probe nu la laboratoarele care au relatii contractuale cu constructorii, vom alege noi laboratorul, asta pentru o mai mare garantie, si am avertizat si constructorii, pentru ca nu ma voi multumi numai cu analizele de la ei, a subliniat Tabuleac.

Democrat-liberalul din fruntea Consiliului Judetean a declarat ca, pentru ca drumurile sa nu se strice dupa receptie, va proceda si la o sistematizare a circulatiei.

Incercam sa sistematizam circulatia incercand o separare a traficului pentru masinile grele. Eu am convingerea ca oricat de bine proiectate si bine executate ar fi drumurile judetene, acestea nu pot rezista la utilizare, la un tonaj atat de mare, cum e cel care se practica efectiv si atunci solutia este de a-i separa, a mai completat presedintele CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
18

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
19

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
35

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...