Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!

Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!
Obiectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani pentru trimestrul I au fost indeplinite cu succes, fiind aplicate in prima parte a acestui an 27 de sanctiuni contraventionale in misiunile de paza si protectie institutionala.

In cadrul Colegiului Prefectural de astazi au fost prezentate cele sase obiective pe care jandarmii botosaneni le-au avut in vedere in primul trimestrul al acestui an, primul obiectiv fiind mentinerea ordinii publice in zone si locuri cu grad ridicat de infractionalitate.

Un alt obiectiv il constituie cresterea capacitatii operationale a subunitatilor si reducerea timpilor de interventie la solicitarile cetatenilor.

Jandarmii au avut in vedere si desfasurarea unei campanii pentru prevenirea si reducerea violentei in sport, in unitatile scolare din judet, dar si mentinerea ordinii publice in zona institutiilor scolare din Botosani, Dorohoi si Saveni.

De asemenea, jandarmii de la ordine publica au asigurat buna desfasurare a diverselor manifestari sportive. Un alt obiectiv indeplinit a fost desfasurarea de actiuni comune cu alte institutii publice, in vederea asigurarii ordinii si linistii publice si cresterea gradului de siguranta civica.

Printre aceste institutii se afla si Inpectoratul de Politie Judetean, Directia Silvica, ITRSV Suceava, Garda de Mediu Botosani, Inspectoratul Teritorial de Munca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
20

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1533

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
154

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...