Investiții de peste 80 milioane de euro atrase de primarul Cătălin Flutur

Investiții de peste 80 milioane de euro atrase de primarul Cătălin Flutur

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, aduce la cunoștința botoșănenilor faptul că peste 80 milioane de euro, din fonduri europene, au fost investiți în proiecte care au schimbat aspectul orașului, dar au fost și de un real folos pentru botoșăneni.

Am trecut borna de 80 milioane de euro în proiecte pe care Primăria municipiului Botoșani le-a atras. Vorbim de bani europeni. Când spun o bornă probabil mulți botoșăneni, chiar eu personal eram obișnuit să vorbim de 110 milioane și vorbim de sumele atrase în municipiul Botoșani care au schimbat fața orașului. Drept urmare și această locație (n.r Cornișa) face parte din investițiile de dinainte. E important să știm că am trecut această bornă în proiecte extraordinar de frumoase pe deoparte dar extraordinar de utile pentru botoșăneni. Mai mult decât atât mai avem în pregătire proiecte de până la 25 milioane de euro peste această bornă pe care am trecut-o de 80 milioane euro”, a spus primarul municipiului Botoșani.

Investițiile nu se opresc aici. Primarul Cătălin Flutur a dat asigurări că sunt în pregătite pentru municipiul Botoșani și proiecte gestionate de Ministerul de Dezvoltare Regională, prin Compania Națională de Investiții, suma alocată fiind de peste 10 milioane euro.

„Nu numai această bornă este importantă, nu numai banii europeni cu toate că au fost singurii care au schimbat fața orașului. Vorbim și de proiecte naționale și proiecte gestionate de alte ministere, în primul rând de Ministerul de Dezvoltare Regională , prin Campania Națională de Investiții, prin ANL, vorbim de cei de la Ministerul Mediului, proiecte care sunt pe partea de termoficare. Aici putem să vorbim de o sumă destul de consistentă de peste 10 milioane de euro”, a completat primarul Cătălin Flutur.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
459

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...