Investiții cu șicane verbale la Ripiceni

Investiții cu șicane verbale la Ripiceni

La jumătatea anului trecut, la nivelul comunei Ripiceni a fost demarat un amplu proiect de înființare a rețelei de canalizare a apei uzate menajere și stației de epurare.

Investiția depășește 6 milioane de lei și se derulează în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Pe principiul dacă faci, de ce faci, iar dacă nu faci de ce nu faci, au apărut și primii cârcotași care sunt deranjați de noroi.

Ripiceni o localitate- bătaie de joc a tuturor... de ce? Vă explic imediat... o dată cu începerea lucrărilor de canalizare a început dezastrul- noroi până la genunchi, cabluri subterane distruse”, spune Marina Dubina, o localnică pe o rețea de socializare.

În acest moment lucrările la rețea au ajuns la o treime, Gabriel Talef primarul comunei Ripiceni, declarând că finalizarea investiției va avea loc în luna august a acestui an. La Ripiceni plouă de aproape două săptămâni și ori dacă se săpa sau nu, noroi tot era. Orice investiție de acest gen creează disconfort, iar cetățenii trebuie să înțeleagă acest lucru, a precizat primarul Gabriel Talef.

Lucrările sunt în grafic și reprezentanții Primăriei Ripiceni sunt siguri că termenul de finalizare va fi respectat.

 

Spune-ne opinia ta