Intervenție promptă pentru deszăpezirea municipiului Botoșani

Intervenție promptă pentru deszăpezirea municipiului Botoșani

Prima ninsoare mai serioasă nu a luat prin surprindere Urban Serv S.A., aceștia intervenind încă din noaptea de duminică spre luni.

Reprezentanții Agenției Meteo Botoșani au transmis celor de la Urban Serv că în intervalul 17-18 ianuarie 2021, vor fi temperaturi scăzute, dar nu și cădere de precipitații. Cu toate acestea, utilajele cât și personalul societății de salubrizare au intervenit prompt.

“După cum ați observat și dumneavoastră, cei de la Urban Serv au intervenit ireproșabil. S-au intervenit cu 6 utilaje mari pentru degajarea stratului de zăpadă de pe carosabil cât și cu trei utilaje pentru zonele pietonale. Am intervenit și vom interveni în continuare, la ieșirile și intrările în oraș, în sensurile giratorii, cât și pe străzile mărginașe. Rezultatele sunt foarte bune și vreau să mă declar foarte mulțumit de modul cum au intervenit cei de la Urban Serv”., a declarat primarul Cosmin Andrei.

Reprezentanții societății au dat asigurări că sunt pregătiți să intervină în orice moment, atât cu utilaje și personal calificat cât și cu suficiente cantități de sare și nisip.

 

Spune-ne opinia ta