Instituțiile subordonate Consiliului Județean vor avea stații de încărcare pentru vehicule electrice

Instituțiile subordonate Consiliului Județean vor avea stații de încărcare pentru vehicule electrice

Consiliul Județean (CJ) a aprobat, joi, proiectul de construire a 20 de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și/sau plug-in, care vor fi amenajate în incinta instituțiilor subordonate, a anunțat președintele deliberativului, Doina Federovici.

Potrivit oficialului CJ, valoarea investiției este de 3,5 milioane de lei și se derulează în parteneriat cu ADI EURONEST. Finanțarea nerambursabilă este de 100%.

Cele 20 de stații, vor fi amplasate la: Sediul B al Consiliului Județean, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”, Spitalul Județean „Mavromati” - 2 la secția din Marchian, 1 Pediatrie, 1 Infecțioase, 1 Psihiatrie, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, DGASPC Botoșani, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii, Școala Populară de Arte „George Enescu”, Școala Specială „Sf. Stelian” din Botoșani, Școala Specială „Ion Pillat” din Dorohoi, Unitatea Medico – Socială din Mihăileni, Unitatea Medico – Socială din Suharău, Unitatea Medico – Socială din Sulița, Unitatea Medico – Socială din Ștefănești, Unitatea Medico– Socială „Dr. Elena Popovici” din Flămânzi, Unitatea Medico – Socială din Săveni și Sanatoriul din Podriga.

 

Spune-ne opinia ta