Încep lucrările de extindere a rețelei de apă de pe două străzi din orașul Bucecea

Încep lucrările de extindere a rețelei de apă de pe două străzi din orașul Bucecea

La Bucecea au fost finalizate procedurile premergătoare execuției lucrărilor de extindere a apei pe strada Leordei și strada Bărbălățeni, lucrare ce presupune inclusiv montarea de hidranți în ambele zone.

Cetățenii care doresc să se branșeze la conductele de apă sunt rugați să înainteze o cerere, însoțită de o copie după cartea de identitate, la sediul Primăriei Bucecea. Anunțul a fost făcut de Angel Gheorghiu, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Bucecea, și viceprimarul în funcție, Daniel Avătămăniței.

“Vă comunicăm că au fost finalizate procedurile premergătoare execuției lucrărilor de extindere a rețelei de apă pe strada Leordei și Bărbălățeni. În acest moment societatea care a adjudecat lucrarea a demarat lucrările pe teren începând cu strada Leordei, urmând ca după finalizare să înceapă și în cealaltă zonă. Menționăm că lucrarea presupune inclusiv montarea de hidranți în ambele zone. Rugăm cetățenii care doresc să se branșeze să înainteze o cerere, anexând și o copie după cartea de identitate la Primaria orașului Bucecea”, a transmis Angel Gheorghiu.

 

Spune-ne opinia ta