Incep demersurile pentru alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean

Incep demersurile pentru alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

De astazi, oficial, Florin Turcanu a devenit parlamentar. Tot de astazi, scaunul de vicepresedinte al Consiliului Judetean a ramas liber.

Deocamdata, conducerea CJ asteapta ca, pana pe data de 30 decembrie, Florin Turcanu sa isi depuna demisia din functia ocupata pana acum in Consiliul Judetean.

Domnul Turcanu este obligat sa demisioneze in termen de 15 zile de la intrarea in situatia de incompatibilitate, iar intrarea in aceasta situatie se face in momentul depunerii juramantului, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Dupa plecarea lui Turcanu, dar si a consilierului judetean Gheorghe Marcu, cei doi depunand astazi juramantul in Parlamentul Romaniei, Mihai Tabuleac pregateste un proiect de hotarare prin care se va declara vacanta functia de vicepresedinte a CJ, anuntandu-se in acelasi timp si vacantarea unui loc de consilier judetean.

Vor veni alti doi consilieri, ii validam, dupa care vom inainta un proiect de hotarare privind alegerea unui vicepresedinte, cu conditia ca pana atunci sa ne parvina demisia domnului Turcanu. Propunerile se vor face in plen, a anuntat Tabuleac.

De asemenea, Tabuleac a precizat ca noul vicepresedinte va fi ales prin vot secret.

In carti pentru aceasta functie ramane, din partea democrat-liberalilor, Cristian Achitei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
89

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
572

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
73

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...