Încă un pas pentru realizare Parcului Industrial de la Bucecea. Rețeaua de apa și canalizare a fost scoasă la licitație

Încă un pas pentru realizare Parcului Industrial de la Bucecea. Rețeaua de apa și canalizare a fost scoasă la licitație

Administrația locală de la Bucecea a făcut un pas important pentru realizarea noului Parc Industrial din localitate, un proiect care trenează de multă vreme, dar care ar putea revitaliza întreaga zonă din această parte a județului Botoșani.

Administrația locală a scos la licitație serviciile de proiectare și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiție : “Realizare rețea apa și canalizare pentru Bloc de locuințe pentru tineri și Parc Industrial”, ceea ce ar trebui să ducă la realizarea de lucrări de construcții de conducte de apa și de canalizare a apelor reziduale la mare distanță.

Anunțul de achiziție a fost făcut pe SEAP, platforma electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice, și presupune realizarea de lucrări pe o lungime totală a rețelei de apa de 405 metri și o lungimea totala a rețelei de canalizare de 399 metri.

Valoarea totală a lucrării este de 530182.19 lei, iar licitația nu a fost împărțită pe loturi.

Administrația locală de la Bucecea încearcă de mai mulți ani să facă un Parc Industrial și chiar a cumpărat întreaga suprafață de teren pe care a funcționat fabrica de zahăr “Siretul", care și-a închis porțile imediat după anul 2000. Nu mai puțin de 75.000 de euro a plătit administrația publică locală pentru această proprietate, care se întinde pe 27 de hectare.

 

Spune-ne opinia ta