Încă un pas în Consiliul Local Botoșani pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiu

Încă un pas în Consiliul Local Botoșani pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiu

Unitatea Administrativă Teritorială a Municipiului Botoșani a depus în cadrul Programului Operațional Regional POR 2014-2020, un proiect ce vizează sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban.

Este vorba de aplicația de finanțare ce are ca scop asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din spatele cartierului Împărat Traian, acest proiect fiind selectat pentru finanțare și aflându-se în acest moment în etapa precontractuală.

Una din condițiile necesare semnării contractului  de finanțare o constituie promovarea unei hotărâri a deliberativului local de aprobare a proiectului cu finanțare nerambursabilă și a cheltuielilor legate de acesta, potrivit Ghidului Solicitantului.

Bugetul proiectului în forma aprobată de finanțator are o valoare totală eligibilă de 5,878 milioane de lei, din care asistența financiară nerambursabilă aprobată este de 5,76 milioane de lei.

Contribuția UAT Botoșani este în cuantum de aproximativ 117.576 lei, reprezentând un procent de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, va constitui cofinanțarea și suma de 298.095 lei(inclusiv TVA), reprezentând cheltuieli neeligibile în cadrul proiectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Aria naturală protejată Siretul Mijlociu – Bucecea, sit de importanță comunitară

Marţi, 5 Octombrie 2021
321

Aria naturală protejată Siretul Mijlociu – Bucecea a fost declarată sit de importanță comunitară.Acest lucru s-a produs prin Ord M.M.D.D. nr.1964/2007, pentru conservarea următoarelor...

Siguranță rutieră mai bună pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani

Luni, 4 Octombrie 2021
651

După implementarea unui proiect pilot pe str. Împărat Traian, prin impunerea unor măsuri de siguranță la trecerile de pietoni, rezultatele sunt cele așteptate.   Inițial, acest ...

Modern Calor SA începe furnizarea agentului termic

Luni, 4 Octombrie 2021
1159

Începând de miercuri de la ora 6.00. societatea municipală de termoficare va începe furnizarea agentului termic, atât pentru abonații casnici cât și pentru agenții ec...