Încă un pas în Consiliul Local Botoșani pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiu

Încă un pas în Consiliul Local Botoșani pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiu

Unitatea Administrativă Teritorială a Municipiului Botoșani a depus în cadrul Programului Operațional Regional POR 2014-2020, un proiect ce vizează sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban.

Este vorba de aplicația de finanțare ce are ca scop asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din spatele cartierului Împărat Traian, acest proiect fiind selectat pentru finanțare și aflându-se în acest moment în etapa precontractuală.

Una din condițiile necesare semnării contractului  de finanțare o constituie promovarea unei hotărâri a deliberativului local de aprobare a proiectului cu finanțare nerambursabilă și a cheltuielilor legate de acesta, potrivit Ghidului Solicitantului.

Bugetul proiectului în forma aprobată de finanțator are o valoare totală eligibilă de 5,878 milioane de lei, din care asistența financiară nerambursabilă aprobată este de 5,76 milioane de lei.

Contribuția UAT Botoșani este în cuantum de aproximativ 117.576 lei, reprezentând un procent de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, va constitui cofinanțarea și suma de 298.095 lei(inclusiv TVA), reprezentând cheltuieli neeligibile în cadrul proiectului.

 

Spune-ne opinia ta