Gabriel Tincu este noul director adjunct al APIA Botoșani

Gabriel Tincu este noul director adjunct al APIA Botoșani

În prima zi a săptămânii la nivelul central al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură a avut loc concursul pentru ocuparea postului de director adjunct al APIA Botoșani.

În prima fază la concurs doi pretendenți, în persoana lui Ionuț Gireadă, consilier județean și nepot al primarului comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, dar și consilierul superior din cadrul instituției locale APIA, Gabriel Tincu.

Deși toată lumea era sigură de succesul lui Ionuț Gireadă, la nivelul APIA București, dosarul acestuia a fost respins, singurul candidat admis la concurs a fost Gabriel Tincu. În urma desfășurării probelor de concurs, consilierul superior Gabriel Tincu a obținut un calificativ de peste 9, fiind declarat câștigător și implicit a fost desemnat director adjunct al APIA Botoșani. Acesta îi va lua locul fostei directoare adjuncte, Gica Huțanu, care s-a pensionat. Tincu activează în cadrul APIA Botoșani încă de la înființarea instituției. Acesta va coordona activitatea de autorizare și plăți a subvențiilor.

 

 

Spune-ne opinia ta