FOTO - Mașină blocată în noroi: "Mulțumim, Nova Apaserv!"

A avut ghinionul de a intra pe o stradă pe care Nova Apaserv efectuează lucrări, autoturismul rămânând pur și simplu blocat în noroi.

FOTO - Mașină blocată în noroi: "Mulțumim, Nova Apaserv!"


Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Fotografiile au fost făcute publice în această dimineață, taximetristul manifestându-și indignarea după ce a rămas pur și simplu blocat în noroiul de pe stradă. "Mulțumim, Nova Apaserv, pentru calitatea lucrărilor efectuate în Dorohoi", a scris pe o pagină de Facebook taximetristul, specificând că este vorba despre strada Iancu Ilasievici, din Dorohoi. 

Se pare, însă, că lucrările în zona respectivă sunt în desfășurare, lucru știut de unii dintre colegii taximetristului: "Noi toti refuzăm comanda acolo. Drumul nu e terminat, se lucrează încă".

Pățania taximetristului ar fi putut fi evitată, cel mai probabil, dacă operatorul de apă-canal ar fi semnalizat corespunzător lucrările care se desfășoară pe strada respectivă.




Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
26

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
181

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
73

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...