FOTO: Doina Federovici către firma care a preluat lucrarea de la Muzeul Județean: „Vrem ca lucrarea la care v-ați angajat să fie una de referință, de înaltă calitate și finalizată la timp”

FOTO: Doina Federovici către firma care a preluat lucrarea de la Muzeul Județean: „Vrem ca lucrarea la care v-ați angajat să fie una de referință, de înaltă calitate și finalizată la timp”

Președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, Doina Federovici, a transmis echipei care se va ocupa de lucrarea de reabilitare a clădirii Muzeului Județean de Istorie un mesaj, în momentul predării amplasamentului de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Doamnelor și domnilor constructori, vreau să înțelegeți foarte clar că acest obiectiv este de importanță majoră pentru noi, botoșănenii, și, ca beneficiari finali ai investiției derulate prin CNI, vă vom monitoriza activitatea permanent, pentru că vrem ca lucrarea la care v-ați angajat să fie una de referință, de înaltă calitate și finalizată la timp. Este un proiect generos, iar pentru dumneavoastră ca firmă aflată la început de drum poate reprezenta biletul de intrare în rândul constructorilor importanți din Moldova. De aceea este foarte important să tratați cu maximă seriozitate acest proiect.

Ne punem toată încrederea în dumneavoastră și avem speranța că vom reuși împreună să-l ducem la bun sfârșit. Țin să vă subliniez că prin semnătura pe care ați pus-o pe contractul de lucrări, v-ați angajat în fața botoșănenilor, care reprezintă una dintre cele mai importante comunități culturale ale României, că veți termina lucrările de modernizare la timp, în termenii prevăzuți de graficele de lucrări, că veți face treabă de calitate, care să reziste peste ani și care să reprezinte o adevărată carte de vizită pentru firmele dumneavoastră”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
80

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
73

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
142

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...