Fostul șef al Biroului de Cadastru din Primărie revine la serviciu

Fostul șef al Biroului de Cadastru din Primărie revine la serviciu

Dorin Palaghiu a fost destituit în urmă cu mai  bine de două luni de zile de la șefia Biroului de Cadastru din cadrul Primăriei municipiului Botoșani, în urma unei condamnări definitive într-un dosar penal, după ce a fost prins băut la volan, provocând un accident cu pagube materiale.

Fostul șef al Biroului de Cadastru a contestat decizia și instanța de judecată i-a admis cererea de suspendare.

Admite excepția lipsei calității procesual pasive a Unității Administrative Teritoriale Botoșani. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu această pârâtă, ca fiind îndreptată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite cererea formulată în contradictoriu cu pârâtul Primarul municipiului Botoșani. Suspendă executarea Dispoziției nr. 325/18.03.2021 și a Dispoziției nr. 328/19.03.2021, ambele emise de pârâtul Primarul municipiului Botoșani, până la soluționarea pe fond acțiunii în anulare acelorași acte administrative”, se arată în decizia instanței.

Motivarea instanței a ajuns la Primăria municipiului și în cel mai scurt timp, UAT-ul îl va rechema la serviciu pe Dorin Palaghiu.

Am primit și eu decizia de suspendare din partea instanței și aștept ca în cel mai scurt timp să mă întorc la serviciu. Vom vedea ce se va întâmpla mai departe, a declarat telefonic, Dorin Palaghiu, fostul șef al Biroului de Cadastru din cadrul Primăriei municipiului Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta