Fosta Termica aleargă după debitori

Fosta Termica aleargă după debitori

În perioada ianuarie-martie 2021, reprezentanții fostei societății Termica, prin administratorul special, Florin Sandu, care este și actualul director al societății Modern Calor SA, au desfășurat activități de recuperare a creanțelor de la debitori.

Modern Calor SA distribuie datoriile către creditori, prin întocmirea rapoartelor asupra fondurilor obținute, și a planurilor de distribuire a documentațiilor de vânzare și organizarea de licitații cu strigare pentru valorificarea bunurilor din patrimoniul fostei societăți de termoficare.

Conducerea activității debitorului, vânzarea bunurilor din averea debitorului, încheierea de tranzacții, descărcarea de datorii, descărcarea fidejusorilor, renunțarea la garanțiile reale sub condiția confirmării de către judecătorul sindic, privind procedura de insolvență, a precizat economistul Florin Sandu.

În acest interval au fost organizate licitații pentru vânzarea unor mijloace fixe, obiecte de inventar și materiale, procedura de faliment fiind derulată în strânsă legătură cu lichidatorul judiciar.

 

Spune-ne opinia ta