Dupa 19 ani, a plecat din primarie cu tot cu stampila!

Dupa 19 ani, a plecat din primarie cu tot cu stampila!

 Stampila buclucasa  

La Vaculesti, fostul primar al comunei, Corneliu Tuduruta, este acuzat ca, atunci cand a parasit primaria, nu a plecat cu mana goala. A luat cu el si o stampila, pe care ar fi tinut-o mai bine de 4 luni.

Nu este adevarat, se apara Tuduruta, care se jura ca a inapoiat stampila la 3 zile dupa alegeri. I-a parut rau ca a parasit primaria. Dupa 19 ani in care a fost la carma comunei Vaculesti, Corneliu Tuduruta nu a vrut sa accepte ca nu mai poate folosi stampila. Asa ca a decis sa o mai tina o perioada de timp la el acasa. Cel putin asa spune actualul primar al comunei, Iulian Vlas.

Iulian Vlas, primar Vaculesti: Fostul primar Tuduruta mi-a adus aceasta stampila acum o saptamana, este rupta, degradata, nu stiu daca atunci cand a luat-o acasa era tot asa, dar cert acuma este ca este stricata.

Corneliu Tuduruta, fost primar: Nu este adevarat, intr-adevar, timp de doua zile sau 3 zile dupa data alegerilor, stampilele si sigiliul unitatii si tot ce au fost era in inventar si patrimoniul a tot ce a fost in primarie, era o serie pe mana primarului, care prin atributiile lui detinea stampile si acestea. La 3 zile am adus stampilele, una era buna si una era rupta.

Povestea de la Vaculesti a ajuns si la urechile prefectului, care a desemnat o comisie pentru a urmari traseul stampilei.

Iulian Vlas, primar Vaculesti: In urma acestui fapt, domnul prefect a desemnat o comisie din doua persoane de la prefectura si un comisar de politie care ancheteaza aceasta stare de lucru.

David Salgau, subprefect: Institutia Prefectului a trimis Corpul de control, iar acea stampila a fost ulterior predata noului primar, deci problema este rezolvata, nu s-a intamplat absolut nimic, probabil ca a fost un gest din partea vechiului primar ca vroia sa tina ca amintire o stampila, macar atat, daca tot a pierdut alegerile.

Daca fostul primar al comunei Vaculesti a folosit sau nu stampila in perioada cat a stat la el, ramane de vazut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
26

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
49

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
199

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...