Doru Constantin este nominalizarea pentru postul de manager al Nova Apa Serv SA

Doru Constantin este nominalizarea pentru postul de manager al Nova Apa Serv SA

Conducerea executivă a Consiliului Județean a anunțat că va susține, în cazul managementului operatorului de apă Nova Apa Serv SA​, un profesionist apolitic.

Este vorba de Doru Constantin, propunerea formulată de fostul director al Urban Serv, Simion Drelciuc, ce va fi înaintată Comitetului de Nominalizare și Remunerare al Consiliului de Administrație al Nova Apa Serv.

Experiența domnului Doru Constantin în domeniul serviciilor publice îl recomandă ca o persoană care are capacitatea de a gestiona situația în care se află în prezent Nova Apa Serv. Doru Constantin este apolitic și nu este străin de ceea ce se întâmplă în Botoșani, fiind din iulie 2017 președinte al Consiliului de Administrație de la Modern Calor. El a fost și membru în top-managementul CET Govora, ocupând și funcția de director general, a declarat președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.

Doru Constantin a activat și în cadrul Administrației Bazinale de Apă Olt. Consiliul de Administrație al Nova Apa Serv va decide în cursul acestei zile cine va fi noul director.

 

Spune-ne opinia ta