Doina Nacu: Colegii imi sunt alaturi si acesta e un lucru important pentru mine!

Doina Nacu: Colegii imi sunt alaturi si acesta e un lucru important pentru mine!

 Doina Nacu, director executiv al DGASPC  

Doina Nacu, sefa DGASPC, a fost primita cu cele mai bune ganduri de angajatii institutiei.

Odata cu noua conducere a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, atmosfera din institutie pare schimbata.

Acest lucru este dovedit atat de liderul de sindicat de la Impact, dar si de directoarele adjuncte, care spera intr-o colaborare cat mai buna cu noua sefa a directiei.

Ziua de astazi a inceput la DGASPC cu o sedinta la care a participat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, care a tinut sa transmita conducerii sa faca in asa fel incat aceasta perioada de interimat, in ceea ce priveste activitatea directorului executiv, sa nu reprezinte timp pierdut sau perioada de tranzitie.

"M-am deplasat la sediul directiei, unde am convocat cei mai importanti factori de raspundere din aceasta institutie. Le-am cerut la toti sa faca in asa fel incat directia aceasta sa devina o marca pozitiva pentru comunitatea din judetul Botosani. Sa-si imbunatateasca activitatea si sa apese pe acceleratie in special in ceea ce priveste realizarea programului de investitii, precum si in ceea ce priveste activitatea comisiei de evaluare care functioneaza in cadrul acestei intitutii", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Intoarcerea Doinei Nacu la directie se pare ca va imbunatati si colaborarea sindicatului Impact cu conducerea DGASPC, intrucat Marius Orosanu este de parere ca Doina Nacu este solutia optima la momentul actual, sperand totodata ca noua functie sa nu o schimbe prea mult si sa ramana aceeasi persoana deschisa la dialog social.

"A fost o discutie, dimineata, cu toti sefii din cadrul directiei si cu reprezentantii Consiliului Judetean, a fost o discutie libera, urmeaza ca in cursul zilei de astazi, spre sfarsitul programului, sa avem o discutie ca intre reprezentanti ai salariatilor, pentru a stabili cadrul de discutii in perioada urmatoare si pentru a vedea modalitatea de colaborare. Ideea este ca exista deschidere pentru dialog social. Este de altfel si recomandarea domnului presedinte Tabuleac sa stam la masa negocierilor si sa facem in asa fel incat sa evitam pe cat posibil conflictele sociale in perioada imediat urmatoare", a spus Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact.

"Per ansamblu, cunosc problemele institutiei, doar daca a mai intervenit ceva in perioada ianuarie-martie, si sunt multe de facut, le voi analiza pe toate si vom vedea care sunt cele mai bune solutii. In primul rand, colegii imi sunt alaturi si acesta e un lucru important pentru mine, pentru ca sunt de parere ca trebuie sa fie o relatie buna intre angajatii unei institutii, pentru a functiona in conditii optime", a precizat Doina Nacu, director executiv al DGASPC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
251

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
227

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...