Doina Federovici, mesaj către Valeriu Iftime în problema apei: ”Puneți soluțiile pe masă și haideți să..”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, răspunde astfel unor acuzații pe care le-ar fi formulat în spațiul public Valeriu Iftime, cel care a câștigat un mandat de viitor președintel al CJ în urma scrutinului din 9 iunie 2024.

Social-democrata Doina Federovici susține liberalul Valeriu Iftime a acuzat administrația județeană că ”nu-i pune la dispoziție datele necesare, că-i blochează acțiunile și că mă va contacta pentru a discuta despre situația operatorului de apă. Nu m-a contactat și nici nu a solicitat vreo informație nici în această perioadă și nici anterior, de când a intrat în politică”.

De asemenea, susține șefa Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftime și-a manifestat intenția de ”a interveni pentru a rezolva problema apei din județul nostru, dar că nu poate face nimic până în luna octombrie când va începe mandatul său”.

Soluția, mai adaugă Doina Federovici într-o declarație de presă remisă redacției, este ca Valeriu Iftime să nu mai ” aștepte până în octombrie”.

”Poate interveni chiar de mâine. Dânsul spunea în campanie că are soluții clare, concrete, care pot fi aplicate imediat și că știe foarte bine ce are de făcut pentru rezolvarea acestei probleme stringente. Dacă are într-adevăr aceste soluții pentru a rezolva alimentarea cu apă, îl invit să le prezinte public. 

Îi pun la dispoziție toate datele de care are nevoie pentru a-și fundamenta deciziile și proiectele. Aici nu e loc de orgolii politice pentru nimeni și nu e demn să fugim de răspundere. Chiar dacă mandatul său începe oficial în octombrie, are acum posibilitatea de a acționa. Va beneficia de tot sprijinul meu și al colegilor mei în această perioadă pentru toate proiectele care aduc beneficii botoșănenilor. Așadar, îi ofer domnului Iftime posibilitatea de a trece de la vorbe la fapte.

Deci, haideți la treabă, domnule președinte Iftime! Puneți soluțiile pe masă și haideți să le implementăm cât mai repede!”, a conchis Doina Federovici, președinta Consiliului Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...