Directorii renunta, unul cate unul, la functii, pentru a face loc oamenilor desemnati de Alianta PSD-PD-L!

Directorii renunta, unul cate unul, la functii, pentru a face loc oamenilor desemnati de Alianta PSD-PD-L!

 Prefectura Botosani  

Inca un director face un pas inapoi, renuntand la functia de conducere, pentru a face loc celor nominalizati de catre partidele aflate la guvernare.

Este vorba despre Dumitru Istrate, seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Istrate s-a prezentat astazi la Institutia Prefectului Botosani pentru a discuta cu prefectul Cristian Roman despre viitorul sau pe acest post.

Desi ambii participanti la discutie s-au abtinut sa faca prea multe declaratii, au lasat sa se inteleaga faptul ca scaunul de director va fi eliberat in scurt timp.

Dumitru Istrate a refuzat sa comenteze motivele acestei intentii.

"N-am inregistrat demisii astazi. Am avut o discutie cu directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, domnul Istrate, care a identificat o metoda de a face un pas in spate", a declarat prefectul de Botosani, Cristian Roman.

Cele mai vehiculate nume pentru sefia acestui oficiu sunt cele ale omului de afaceri Mihai Luca, insa si cel al liberalului Paul Secrieru.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, Pavel Rusu, si-a inaintat demisia din functie.

La o zi dupa demisia lui Rusu, Gabriel Oprisanu a solicitat trecerea pe un post inferior celui detinut pana acum, de sef al Directiei de Snatate Publica Botosani, acelasi gest facandu-l si seful Inspectiei Sanitare de Stat Botosani, Mihai Alexandru.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
103

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
27

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
88

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...