Director din Consiliul Judetean cercetat penal

Director din Consiliul Judetean cercetat penal
Un director din cadrul Consiliului Judetean Botosani este cercetat penal. Este vorba despre directoarea economica Maria Bordas, acuzata ca ar fi implicata in operatiunea Salteaua.

Aceasta a fost acuzata de unul dintre sefii Consiliului Judetean ca ar fi implicata in scandalul cu privire la imprumutul pe care l-a facut fiul ei de la Sanatoriul Guranda.

Este vorba despre un imprumut de 30 de saltele de la unitatea sanitara in cauza, saltele pe care nu le-a inapoiat, acestea fiind folosite de lucratorii in constructii de la firma acestuia.

Acuzatiile ce planau asupra directoarei faceau referire la o posibila influenta avuta de aceasta asupra deciziei de acordare a imprumutului. Consiliul Judetean a sesizat in aceasta privinta comisia de disciplina, demarandu-se o cercetare administrativa.

De curand, presedintele a fost instiintat ca directoarea este cercetata si penal. Comisia de disciplina mi-a adus la cunostinta ca, legat de acest aspect, s-a declansat si o cercetare penala si, potrivit legii, pe durata cercetarii penale, se suspenda cea administrativa, a mentionat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
996

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
89

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
335

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...