Director din Consiliul Judetean cercetat penal

Director din Consiliul Judetean cercetat penal
Un director din cadrul Consiliului Judetean Botosani este cercetat penal. Este vorba despre directoarea economica Maria Bordas, acuzata ca ar fi implicata in operatiunea Salteaua.

Aceasta a fost acuzata de unul dintre sefii Consiliului Judetean ca ar fi implicata in scandalul cu privire la imprumutul pe care l-a facut fiul ei de la Sanatoriul Guranda.

Este vorba despre un imprumut de 30 de saltele de la unitatea sanitara in cauza, saltele pe care nu le-a inapoiat, acestea fiind folosite de lucratorii in constructii de la firma acestuia.

Acuzatiile ce planau asupra directoarei faceau referire la o posibila influenta avuta de aceasta asupra deciziei de acordare a imprumutului. Consiliul Judetean a sesizat in aceasta privinta comisia de disciplina, demarandu-se o cercetare administrativa.

De curand, presedintele a fost instiintat ca directoarea este cercetata si penal. Comisia de disciplina mi-a adus la cunostinta ca, legat de acest aspect, s-a declansat si o cercetare penala si, potrivit legii, pe durata cercetarii penale, se suspenda cea administrativa, a mentionat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
142

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
267

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...