Deszapezirea la Botosani, o farsa de Mos Craciun!

Deszapezirea la Botosani, o farsa de Mos Craciun!
Deszapezirea, actul doi! Sefii judetului asteapta sarbatorile intr-un haos total, rugandu-se sa nu ninga! Astazi, un nou episod comic s-a consumat in problema deszapezirii la Botosani.

Mai exact, dupa ce, la finalul saptamanii trecute, se anuntase ca MBB a ramas sa desfasoare singura activitatea de deszapezire, pentru ca SC Drumuri si Poduri si-ar fi vandut utilajele firmei Construct Com, dupa ce sefii CJ au anuntat intentia de a chema in judecata soietatea de Drumuri si Poduri, astazi a venit lovitura de teatru: un fax trimis pe adresa Consiliului Judetean din partea SC Drumuri si Poduri neaga toate informatiile in cauza.

Inclusiv directorul DJDP a precizat, in prezenta reprezentantilor Prefecturii si ai Consiliului Judetean, ca a primit un fax din partea SC Drumuri si Poduri prin care se mentiona ca firma nu poate respecta contractul si ca si-a vandut utilajele societatii Construct Com.

Astazi, insa, conducerea Institutiei Prefectului Botosani a primit un fax din partea societatii in cauza, in care societatea preciza ca nu ar fi mentionat ca nu va respecta contractul si cu atat mai putin ca si-ar fi vandut utilajele catre Construct Com, ci dimpotriva, ca detine utilajele necesare si ca va respecta contractul.

Noi trebuie sa cerem lamuriri de la Consiliul Judetean. S-ar parea ca intre cele doua firme ar fi fost ceva in neregula, nu erau decontarile stabilite. Mi se transmite ca de fapt cei de la SC Drumuri si Poduri au disponibilitate, dar ca este o neintelegere intre partile din contract, niste clauze contractuale cu care nu s-au pus de acord vizavi de decontari, a mentionat Gheorghe Sorescu, prefectul de Botosani.

Si MBB Constructii a beneficiat de acelasi tratament.

Initial am primit acelasi fax pe care l-au primit si cei de la DJDP, in care SC Drumuri si Poduri mentiona despre vanzarea utilajelor si de imposibilitatea respectarii contractului. Acum am inteles ca nu si-au vandut utilajele si ca vor respecta contractul. Nu stiu ce s-a intamplat, probabil s-au razgandit. Noi avem utilajele declarate la licitatie si ceva in plus, iar SC Drumuri si Poduri va trebui sa completeze cu diferenta. Maine, la 12.00, ar trebui sa stim daca avem numarul de utilaje necesare pentru interventie, a declarat Constantin Bidasca, patronul MBB Constructii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
7

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
28

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
37

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...