Datoriile SC Termica, un tavalug greu de oprit, spune Ion Diaconu!

Datoriile SC Termica, un tavalug greu de oprit, spune Ion Diaconu!

 Ion Diaconu, director general Termica  

Singura sansa pentru Termica ar fi sa porneasca de la zero, adica sa beneficieze de stergerea datoriilor!

Directorul SC Termica Botosani, Ioan Diaconu, spune ca, oricat de bine ar merge societatea, este tributara datoriilor contractate de vechea conducere.

Singura mare problema a noastra sunt acele datorii venite din anii precedenti, pe care efectiv nu le putem controla noi. Ar trebui sa raspunda cei care au facut creditele cu atata usurinta. Sper sa se gandeasca care sunt si repercusiunile acestora, a declarat Ion Diaconu.

Directorul SC Termica Botosani isi propune ca in acest an, in conditiile in care sunt semnale ca va fi aprobat un pret apropiat de cel real, sa ajunga cu exercitiul financiar aproape de zero, fara a lua in calcul datoriile ce ar trebui sa fie problema celor care le-au facut.

Datoriile cu dobanzi si majorari undeva la 150 miliarde lei vechi. Acest tavalug nu am cum sa il opresc. Nu imi da nimeni un tarif ca sa acopar aceste costuri. Solutia e sa ajungem la un moment zero, cum s-a intamplat si in alti ani. Sa se opteze pentru aceasta masura de stergere a datoriilor, apoi sa fim analizati foarte riguros si strict, a completat Ioan Diaconu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
782

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
302

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...