Dărăbănenii vor să elaboreze o strategie de dezvoltare durabilă

Dărăbănenii vor să elaboreze o strategie de dezvoltare durabilă

La nivelul Primăriei orașului Darabani s-a constituit un grup de lucru a cărui activitate este elaborarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă a localității în perioada 2021-2027. În vederea realizării strategiei, Consiliul Local și Primăria Orașului Darabani trebuie să dezvolte un dialog susținut cu comunitatea. Dezvoltarea viitoare a orașului depinde în mod hotărâtor de adoptarea unei atitudini pro-active, inovative de către administrația publică locală.

Inventarierea resurselor disponibile, identificarea sferelor de acțiune, utilizarea eficientă a personalului și nu în ultimul rând dezvoltarea relațiilor și comunicării cu cetățenii sunt elementele esențiale pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare de succes.

În acest sens, un prim pas este consultarea cetățenilor orașului, pentru a avea un răspuns concret cu privire la așteptările acestora, a gradului de satisfacție sau de identificare a problemelor cu care aceștia se confruntă în relația cu administrația publică locală. Pe pagina de Facebook a Primăriei Darabani a fost postat un chestionar, pe care ne dorim să îl completeze un număr cât mai mare de dărăbăneni, astfel având posibilitatea să ne formăm o viziune clară asupra direcției pe care trebuie să o urmăm în următorii 7 ani”, a declarat primarul orașului Darabani, Alin Gârbaci.

 

 

Spune-ne opinia ta