Dan Nechifor rămâne prefect

Dan Nechifor rămâne prefect

Dan Nechifor are în continuare susținerea mai multor primari, inclusiv a primarilor care l-au ajutat pe Costel Șoptică să câștige un nou mandat de președinte al PNL Botoșani.

Printre primarii care consideră că Dan Nechifor ar trebui să rămână în continuare prefectul județului, se numără și Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș. În schimb, Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, ar vrea schimbarea prefectului.

“Domnul Verginel e luat de val. Eu militez ca prefectul să continue pentru că a demonstrat că este un bun profesionist în administrație. Ar trebui să rămână prefect. Chiar dacă mai sunt supărări, ar trebui să continuăm în aceeași echipă și să terminăm cu răzbunările. Dacă suntem cu capul pe umeri, prefectul Dan Nechifor trebuie să continue. A fost o luptă internă, o competiție. De acum trebuie să demonstrăm cetățenilor județului Botoșani că nu ne-am bătut doar pentru niște funcții”, a declarat un primar liberal.

Chiar dacă unii liberali ar vrea schimbarea prefectului, Dan Nechifor are în continuare susținerea mai multor primari, inclusiv a primarilor care l-au ajutat pe Costel Șoptică să câștige un nou mandat de președinte al PNL Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta