Cristina Bahrin: Ma asteptam sa ocup aceasta functie!

Cristina Bahrin: Ma asteptam sa ocup aceasta functie!

CRISTINA BAHRIN, noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Anuntata cu surle si trambite la nivel central, alianta PD-L - PSD+PC la Botosani pare mai degraba o relatie intre soacra si nora decat un mariaj in luna de miere!

In sedinta de astazi a Consiliului Judetean, alianta PD-L - PSD+PC a existat doar pe hartie! Cu toate ca democrat-liberalii ar fi primit asigurari de sustinere din partea conducerii PSD, sedinta ordinara de Consiliu Judetean a dat peste cap toate intelegerile verbale.

Consilierii judeteni PD-L au vazut astazi cum proiectele sustinute de ei se lovesc de refuzul liberalilor si al social-democratilor din CJ.

Cea mai mare surpriza a constituit-o, fireste, alegerea in functia de vicepresedinte CJ a Cristinei Bahrin, membra PNL, dar si verisoara lui Liviu Campanu.

 Ma asteptam sa ocup aceasta functie! Noi am sperat ca locul unui vicepresedinte liberal va fi luat de un liberal pentru a se respecta configuratia politica data de alegerile locale. Mie mi se pare un act de maturitate politica si sigur un mare castig pentru noi, PNL. Eu sunt ultima care pot sa spun ca sunt sau nu de acord cu alianta guvernamentala PD-L- PSD+PC, sunt alti factori de decizie care au ajuns sa faca o asemenea alianta, a declarat Cristina Bahrin.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
272

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
209

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...