Cristian Roman: Directorii care nu isi fac datoria vor pleca!

Cristian Roman: Directorii care nu isi fac datoria vor pleca!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Premierul Emil Boc le-a cerut prefectilor sa sesizeze la Guvern, la Ministerul de Interne si la autoritatea ierarhic superioara, prin informari urgente, acolo unde sunt deficiente de management la institutiile deconcentrate.

Drept urmare, prefectul judetului Botosani, Crsitian Roman, este hotarat sa puna in aplicare, fara ezitare, ceea ce au solicitat sefii de la Bucuresti.

"Premierul si ministrul de interne au spus ca, daca lucrurile nu merg intr-o institutie publica deconcentrata din judet, noi avem obligatia de a instiinta de indata primul ministru, ministrul si ministerul de resort, pentru ca Guvernul este hotarat sa ia masuri imediate cu cei care nu isi fac treaba", a declarat prefectul Cristian Roman.

Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu a mentionat ca acesta ar fi un semnal bun pe care il dau cei de la Bucuresti, cu atat mai mult cu cat in aceasta saptamana se vor prezenta la concurs candidatii pentru viitoarele functii de conducere ale deconcentratelor.

"Faptul ca promoveaza acest examen nu inseamna ca nu ne vom face treaba cu profesionalism. Cert este ca, daca directorii nu isi fac datoria, pleacă", a conchis prefectul Cristian Roman.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
719

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
180

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
461

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...