Cristian Achitei, tot mai aproape de scaunul de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

Cristian Achitei, tot mai aproape de scaunul de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

 Cristian Achitei  

Odata cu plecarea lui Florin Turcanu din Consiliul Judetean, liberalii vor pierde nu numai un vicepresedinte, ci intregul portofoliu.

Astfel, daca la nivel central se va stabili o alianta PD-L - PSD, locul lui Florin Turcanu nu va fi luat de un alt liberal, ci de un democrat-liberal. Se pare ca este deja vizat un inlocuitor pentru Turcanu, presedintele Consiliului Judetean manifestandu-si intentia de a-l sustine pentru aceasta functie pe colegul sau de partid Cristian Achitei, in prezent consilier judetean.

Amintim ca democrat-liberalul Achitei a pierdut alegerile parlamentare in Colegiul Saveni, tocmai acolo unde a castigat Turcanu.

Cristian Achitei cred ca este omul potrivit pentru functia de vicepresedinte, asa cum am considerat de la bun inceput. Este un om competent, un specialist, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Toate calculele depind, insa, de intelegerile de la nivel central. Astfel, Cristian Achitei pare sa aiba sanse doar in cazul in care PD-L va bate palma cu PSD.

Daca nu se va produce alianta la nivel central, o posibila schimbare ar putea avea loc in cazul celeilalte functii de vicepresedinte, ocupata in prezent de Constantin Contac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
84

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
50

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
52

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...