Covor asfaltic, turnat pe o stradă din municipiul Botoșani (fotogalerie)

Covor asfaltic, turnat pe o stradă din municipiul Botoșani (fotogalerie)

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Nicolae Iorga, din municipiul Botoșani, se apropie de finalizare, anunță edilul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În cursul zilei de joi, pe ambele sensuri de mers a fost turnat asfalt, după ce de pe partea carosabilă au fost scoase dalele cu șine de tramvai nefolosite, iar benzile de circulație au fost lărgite.

Au fost, de asemenea, amenajate 15 noi locuri de parcare și s-au reabilitat trotuarele și accesele în scările de bloc. Se va interveni și pe partea de reabilitare a spațiilor verzi.

„Intervențiile de reparații pe acest tronson de aproximativ 250 de metri erau mai mult decât necesare. Această lucrare a fost gândită ca o continuare a modernizării realizate anul trecut pe strada Viilor, lucrări ce au presupus scoaterea dalelor cu șinele de tramvai, reabilitare trotuare, amenajarea a 25 locuri de parcare și asfaltare”, declară Cosmin Andrei.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aeronava SMURD solicitată pentru a prelua un pacient în stare gravă

Duminică, 7 August 2022
1202

Elicopterul SMURD a fost solicitat să aterizeze la Botoșani, duminică după-amiază, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un tânăr, în vârstă d...

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Duminică, 7 August 2022
491

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Rea...

La plimbare cu un ATV neînmatriculat

Duminică, 7 August 2022
304

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un A...