Covor asfaltic, turnat pe o stradă din municipiul Botoșani (fotogalerie)

Covor asfaltic, turnat pe o stradă din municipiul Botoșani (fotogalerie)

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Nicolae Iorga, din municipiul Botoșani, se apropie de finalizare, anunță edilul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În cursul zilei de joi, pe ambele sensuri de mers a fost turnat asfalt, după ce de pe partea carosabilă au fost scoase dalele cu șine de tramvai nefolosite, iar benzile de circulație au fost lărgite.

Au fost, de asemenea, amenajate 15 noi locuri de parcare și s-au reabilitat trotuarele și accesele în scările de bloc. Se va interveni și pe partea de reabilitare a spațiilor verzi.

„Intervențiile de reparații pe acest tronson de aproximativ 250 de metri erau mai mult decât necesare. Această lucrare a fost gândită ca o continuare a modernizării realizate anul trecut pe strada Viilor, lucrări ce au presupus scoaterea dalelor cu șinele de tramvai, reabilitare trotuare, amenajarea a 25 locuri de parcare și asfaltare”, declară Cosmin Andrei.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
335

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
714

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
654

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...