Consiliul Local va continua parteneriatul cu Asociația pentru copii "Il Girotondo"

Consiliul Local va continua parteneriatul cu Asociația pentru copii "Il Girotondo"

În baza unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a propus prelungirea acordului de parteneriat cu Asociația pentru copii “Il Girotondo”.

În prezent există o asemenea colaborare  în cadrul unui acord încheiat cu mai mulți ani în urmă.

“Se aprobă prelungirea acordului de parteneriat cu Asociația pentru copii Il Girotondo, pentru perioada anului școlar 2021-2022, în vederea asigurării serviciilor destinate copiilor cu dizabilități, proveniți din familii defavorizate, în cadrul Centrului de zi pentru copii cu dizabilități, ce funcționează l asediul din strada Săvenilor din municipiul Botoșani”, se arată în Raportul de Specialitate.

În prezent, Centrul de zi pentru copii cu dizabilități al Asociației pentru Copii Il Grirotondo a obținut licența de funcționare pentru servicii sociale, la acest moment în cadrul centrului activitatea de consiliere psihoterapeutică și recuperare se realizează pentru un număr de 16 copii cu dizabilități. În bugetul local al anului 2021, sumele alocate finanțării cheltuielilor de personal din cadrul Centrului de zi sunt de 233.500 leiu.

 

 

Spune-ne opinia ta