Consiliul Judetean ar putea ramane la mana firmei Contruct Com

Consiliul Judetean ar putea ramane la mana firmei Contruct Com
Cu toate ca presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a declarat in urma cu ceva timp ca in nici un caz nu va prelungi contractul de deszapezire cu firma Construct Com, firma considerata de acesta un paravan pentru afacerile vicepresedintelui Constantin Contac, situatia pare sa se schimbe.

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar pana la ora actuala CJ a incercat sa organizeze licitatia de doua ori, dar de fiecare data a aparut cate o contestatie.

Mihai Tabuleac a declarat ca s-a simtit sabotat prin contestatii, in ideea de a nu organiza o licitatie pentru stabilirea unei noi firme care sa se ocupe de deszapeziri, prelungindu-se astfel contractul cu firma de anul trecut.

Pana in prezent, reprezentantii CJ nu au primit nici o notificare de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Daca iarna se va grabi sa se aseze in judet, iar licitatia va fi impiedicata de noi contestatii, Tabuleac a declarat ca va accepta ca masura de urgenta prelungirea contractului.

In conditiile in care esti nevoit sa apelezi la o solutie de urgenta, atunci noi nu trebuie sa punem inainte decat interesul de a rezolva situatia din judet. Eu dau asigurari botosanenilor ca nu vom ajunge intr-o situatie in care sa avem drumuri cu polei sau cu zapada si noi sa nu intervenim, a subliniat Mihai Tabuleac, presedintele CJ Botosani, mentionand totodata ca varianta organizarii licitatiei sta in picioare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
465

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
61

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...