Consilierii locali nu mai vor chioscuri de tabla in Botosani!

Consilierii locali nu mai vor chioscuri de tabla in Botosani!
Daca intr-una din sedintele de Consiliu Local de anul trecut s-a stabilit amiabil ca termenul de concesionare sa fie de maximum trei ani, in prezent, acesta poate fi si mai mare, dupa caz.

Acum, in situatie de criza, toata lumea este insa dispusa sa fie mai ingaduitoare, spre binele ambelor parti. In sensul ca nu se mai bate atata moneda pe durata de concesiune.

Totusi, nemultumiri mai sunt, consilierul local social-democrat Gheorghe Vazdoaga avand un dinte impotriva chioscurilor de tabla care, spune el, nu doar ca strica fata orasului, ci si incurca.

Un exemplu este cel al unei doamne, cu un chiosc metalic, ce solicita concesiune pe inca cinci ani. Eu cred ca ar trebui sa terminam cu chioscurile astea metalice care strica fata municipiului. Daca noi prelungim pe cinci ani contractul de concesiune, chioscul ala metalic va fi acolo. As vrea sa atrag atentia la chioscurile din capatul lui 1. Ma plimb destul de des pe acolo si este de groaza cum arata si ce mizerie se produce in jurul lor, a precizat Gheorghe Vazdoaga.

Primarul Catalin Flutur a spus ca proprietara chioscului de tabla a depus deja o documentatie in sensul modernizarii constructiei pe care o detine.

Probabil ca vom avea documentatia de transformare a chioscului respectiv intr-o lucrare stabila de zidarie. Am mai avut astfel de cazuri. Da, noi trebuie sa ne gestionam cum trebuie suprafetele de teren din municipiu si sa incasam o redeventa adevarata. Termenul de trei ani nu a fost stabilit ca urmare a unei HCL. A fost doar o intelegere, nici atunci nu s-a gasit o motivatie pertinenta de ce sa fie 3 ani si nu pe 5 sau 10 ani, a specificat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
282

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
182

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
123

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...