Consilierii judeteni nu dau hartia pe e-mail!

Consilierii judeteni nu dau hartia pe e-mail!
Unii consilieri judeteni botosaneni nu prea vor sa faca economie in timpul crizei financiare!

In ciuda faptului ca presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a propus consilierilor judeteni ca in locul mapelor pe care le primesc la fiecare sedinta de CJ sa primeasca ceea ce se discuta pe ordinea de zi fie pe e-mail, fie pe CD, nu chiar toti consilierii inteleg ce economie de hartie s-ar face daca ar primi informatiile in format electronic.

Potrivit secretarului judetului, pana in prezent, doar opt consilieri judeteni au optat pentru primirea documentelor pentru sedinte pe e-mail, unul dintre ei cerand in acelasi timp si pe CD informatiile, 13 consilieri judeteni vor in continuare materialele xeroxate, iar ceilalti noua consilieri nu si-au exprimat pana in prezent optiunea.

Daca toti cei 30 de consilieri judeteni ar fi de acord sa primeasca mapele pentru sedinte in format electronic, potrivit reprezentantilor CJ, s-ar economisi la fiecare sedinta cate 20 de topuri de hartie, iar in sedintele in care se discuta bugetul, chiar 30 de topuri de hartie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
40

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
67

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
30

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...