Consilier local nemulțumit de activitatea de la Taxe și Impozite

Consilier local nemulțumit de activitatea de la Taxe și Impozite

Eugen Țurcanu, în calitate de consilier local, s-a arătat iritat de modul în care se desfășoară activitatea la nivelul Direcției de Taxe și Impozite Locale.

 “Am dorit și eu, ca orice contribuabil botoșănean să-mi plătesc taxele și impozitele locale, dar după cum bine știți, m-am izbit de acea aglomerație de la sediul Direcției de Taxe și Impozite Locale. Mi s-a sugerat să mă adresez directorului Lucian Lupu, pe ușa din dos, să plătesc și să evit în acest fel aglomerația. Nu am reușit să plătesc. Accesăm tot felul de aplicații și softuri, dar nu am reușit să creăm o posibilitate de plată a taxelor locale, fără a sta la cozi ore în șir, a precizat consilierul local Eugen Țurcanu.

În replică, primarul Cosmin Andrei a afirmat că alesul local Eugen Țurcanu nu face decât declarații politice, fără niciun fundament, iar modul în care se pot face plățile taxelor și impozitelor a fost stabilit la nivel de Guvern. Cu toate acestea, contribuabilii botoșăneni pot apela și la plata online pe Ghișeul.ro.

 

Spune-ne opinia ta