Conducte de apă înlocuite și stradă reabilitată din fondurile CJ

Conducte de apă înlocuite și stradă reabilitată din fondurile CJ

Stradă Doboșari din municipiul Botoșani, cu frecvente avarii, va fi reabilitată din fonduri alocate de Consiliul Județean (CJ), aflându-se în plin șantier.

Tronsonul care intră în reparație este cuprins între strada Hatman Arbore și „Izvor”, unde s-au înregistrat în numeroase rânduri pagube la nivelul rețelei de apă. 250 metri de conductă au fost schimbați de către reprezentanții Nova Apaserv, investiție estimată la 60.000 de lei.

„Mă bucur că am reușit o sincronizare a lucrărilor. Colegii de la Nova Apaserv au înlocuit conducta de apă iar noi, ca municipalitate, vom interveni pe calea de rulare, cu covor asfaltic și vom construi trotuar cu pavele și borduri. Apreciez colaborarea cu conducerea CJ și a operatorului de apă al județului”, a menționat primarul municipiului, Cosmin Andrei.

Valoarea lucrărilor de pe strada Doboșari se ridică la 340.200 de lei.

Edilul-șef are în vedere continuarea acestei lucrări, începând de anul viitor, și pe cealaltă porțiune, dacă CJ va acorda sprijin financiar. De asemenea, vor avea loc intervenții de înlocuire a unor conducte și reabilitare a stratului de asfalt și pe străzile Colonel Victor Tomoroveanu, Petru Rareș și Pictor Nicolae Grigorescu.



 

 

Spune-ne opinia ta