Colindatori la Palat!

Colindatori la Palat!
Palatul Administrativ a rasunat astazi de colinde, oficialii din Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Botosani fiind pregatiti, in acest sens, cu un brad impodobit, care are o inaltime de aproape sapte metri.

Colindatorii, care au venit tocmai din comuna Fantanele, judetul Suceava, dar si din comuna Vorona, judetul Botosani, au fost primiti de doar o parte dintre sefii celor doua institutii, respectiv Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, si Paul Secrieru, subprefectul judetului Botosani, intrucat cei doi vicepresedinti ai CJ, dar si prefectul Cristian Roman, nu se aflau in institutie.

"E un gest placut si ne bucuram foarte mult ca am primit aceasta echipa de colindatori, ne-a mai inseninat, ne-a facut sa intram in atmosfera de sarbatori. I-am intampinat cu ganduri bune si urari de sarbatori fericite, de bucurie si de La muti ani!", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Caiutii, caprele si membrii fanfarei care au incantat gazdele din Palatul Administrativ al judetului Botosani au fost intampinati cu colacei, fructe, dar si cu cativa banuti.

"Caiutii si caprele sunt din comuna Fantanele, judetul Suceava, si fanfara in comuna Vorona, judetul Botosani. Ne-am gandit sa o luam din timp cu colindul, ca-i mai bine. Vom mai merge si la Suceava, prin Botosani, la Bucuresti", a spus unul dintre colindatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
46

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
34

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
113

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...