Circulația tramvaielor din Botoșani revine la programul normal. Care sunt regulile impuse călătorilor

Circulația tramvaielor din Botoșani revine la programul normal. Care sunt regulile impuse călătorilor

Începând cu data de 18 mai, S.C. Eltrans S.A. din Botoșani își va relua programul normal de funcționare, cu respectarea unor norme de protecție și distanțare socială, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

1. Accesul în tramvai este condiționat de purtarea obligatorie a unei măști medicale sau non-medicale, care să acopere gura și nasul.

2. Urcarea în tramvai se va face pe ușa 1 din față, în timp ce coborârea se va face pe ușa 2 din mijloc și ușa 3 din spate.

3. Numărul maxim de pasageri permis va fi limitat la cel mult jumătate din capacitatea maximă de transport a tramvaiului, iar călătorii vor ocupa doar locurile marcate cu semn vizibil de culoare verde.

4. La urcare/coborâre, cât și pe timpul deplasării, călătorii vor respecta o distanță de minim un metru unul față de celălalt.

5. Utilizarea dozatoarelor cu dezinfectant este obligatorie la urcarea în tramvai.

6. Persoanele vârstnice sunt rugate să evite deplasarea cu tramvaiul la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 06.00 - 08.00 și 13.00 -15.00.

7. Menţinem, şi pe durata stării de alertă, măsurile stricte de dezinfectare zilnică a vagoanelor, iar personalul de bord (vatmani şi taxatori) vor dezinfecta barele de susţinere şi spătarul scaunelor din tramvai.

(Comunicat emis de SC Eltrans SA Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
127

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
216

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
720

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...