Ciolacu cere nume: Care sunt specialiștii sanitari despre care ne tot vorbește Guvernul?

Ciolacu cere nume: Care sunt specialiștii sanitari despre care ne tot vorbește Guvernul?

   Sursa foto: Ionuț Iosub

Aflat în vizită la Botoșani, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, însoțit de senatorul Gabriela Firea și secretarul general, Paul Stănescu, au avut întrevederi cu primarii social democrați din județ, dar și cu președintele Consiliului Județean, Doina Federovici și primarul municipiului, Cosmin Andrei.

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanții mass mediei locale, oficialii PSD și-au transmis felicitări și mulțumiri reciproce, dar au trecut în revistă și o serie de realizări atât de la nivel local cât și de la nivel de București.

În contextul actual pandemic, președintele Marcel Ciolacu s-a întrebat și a întrebat pe un ton imperativ, care sunt specialiștii din sistemul sanitar din Guvernul Câțu, care gestionează actuala criză pandemică.

Vreau să vă întreb și eu pe dumneavoastră, că sunteți mai informați: Care sunt specialiștii sanitari din actualul Guvern? Spuneți-mi unul măcar. Noi îi avem pe domnii Rafila, Cercel, Achimaș cu care comunicăm zilnic despre actuala situație. Dumnealor ce fac se acuză și se șantajează. Ați văzut ce a declarat domnul ministru Voiculescu legat de măsluirea raportărilor în perioada premergătoare alegerilor. Nu cred că domnul președinte nu știa despre aceste lucruri. Sunt acuzații extrem de grave și noi nu dorim altceva decât să aflăm adevărul “, a declarat liderul PSD.

Și fostul primar al capitalei, senatorul Gabriela Firea a condamnat modul în care actualii guvernanți gestionează criza sanitară, acuzând faptul că după plecarea ei de la conducerea Primăriei București, au fost abandonate testările, iar aparatura de testare a fost abandonată și nu mai este folosită.

 

 

Spune-ne opinia ta