Centrul Vechi agită spiritele: Consilierul Țurcanu vrea convocarea Comisiei Locale de Ordine Publică

Centrul Vechi agită spiritele: Consilierul Țurcanu vrea convocarea Comisiei Locale de Ordine Publică

Problemele care "nu există" în opinia unor decidenți locali la nivelul Centrului Vechi, au stârnit din nou interesul consilierilor locali.

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, alesul liberal Eugen Țurcanu i-a solicitat primarului convocarea Comisiei Locale de Ordine Publică.

“Există la nivel de municipiu o comisie de ordine publică care nu își justifică așa zisa funcționalitate, în condițiile în care în ultimele 10 luni nu s-a convocat nicio ședință a acestui organism. Din câte știu eu, convocarea unei ședințe a Comisiei Locale de Ordine Publică, se face o dată la 3 luni, dar de 10 luni nu s-a întâmplat nimic. Vă solicit domnule primar să convocați o ședință a comisiei pentru că sunt probleme stringente care trebuie discutate și soluționate”, a declarat consilierul  local, Eugen Țurcanu.

În replică, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a declarat că în perioada imediat următoare se va convoca o ședință a acestei comisii, problemele existente în Centrul Vechi, urmând a fi puse pe tapet, împreună cu reprezentanții Poliției municipiului, Poliției Locale cât și a Jandarmeriei.

 

Spune-ne opinia ta