Liderii municipalității de la Botoșani: Centrul Vechi nu este atât de rău famat. Doar că se mănâncă semințe

Liderii municipalității de la Botoșani: Centrul Vechi nu este atât de rău famat. Doar că se mănâncă semințe

Liderii municipalității de la Botoșani consideră că​ Centrul Vechi nu este chiar atât de rău famat. Afirmația îi aparține viceprimarului Bogdan Buhăianu, care a declarat că sunt oarece probleme în zona Centrului Vechi, dar nu într-atât să se facă un caz de o gravitate extremă.

“Într-adevăr sunt ceva probleme, dar sunt zone în municipiul care sunt mult mai problematice, cum ar fi zona Bucovina sau Grivița. În Centrul Vechi, etnicii romi se adună seara în zonă și mănâncă semințe, nu fac altceva. Chiar dacă se adună în grupuri nu ai cum să îi desparți, pentru că atâta timp nu fac scandal, dreptul la întâlniri nu ai cum să îl îngrădești. Am avut discuții cu reprezentanții etniei pentru a crea un climat liniștit pentru întreaga comunitatea botoșăneană, fără a mai avea temeri să parcurgem Centrul Vechi, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Pentru a preîntâmpina evenimentele infracționale din zonă, în acest moment siguranța și liniștea publică, este asigurată pe timpul zilei de Poliția Locală și Poliția Municipiului, în timp ce pe timpul nopții, va patrula Jandarmeria.

 

 

Spune-ne opinia ta