Ce-si doresc edilii botosanenii de la Mosul?

Ce-si doresc edilii botosanenii de la Mosul?
In ajun de Craciun, autoritatile locale se pregatesc sa-l intampine pe Mosul, iar cel mai bun cadou, dupa un an dificil, consta in petrecerea sarbatorilor alaturi de cei dragi.

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani, isi doreste liniste. El sustine ca Mosul l-a vizitat inainte de termen. Mosul a venit deja, de mai multe ori. Din punct de vedere politic a venit pentru PD-L si sper ca la anul sa fie si mai darnic. Personal cred ca o sa vina diseara. Nu vreau ceva anume. Liniste. Botosanenilor le doresc sa aiba sarbatori fericite si ii rog ca in 2009 sa dea dovada de foarte mare intelegere ca va fi un an greu, spune Flutur.

Cat despre viceprimarul Catalin Alexa, acesta sustine ca nu prea mai crede in Mos Craciun. Vine pentru copiii mei. Eu nu stiu ce minciunele sa mai inventez in privinta Mosului, a subliniat Alexa.

Florin Ghiorghita nu are pretentii de la Mosul. Isi doreste in primul rand sanatate. Imi doresc sanatate in primul rand ca asta e cel mai important. Restul vin. Un copil am, anul acesta nu cred ca o sa imi mai aduca, poate la anul, declara Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
203

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
327

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...