Catalina Lupascu: "Mi-am cumparat cizme si casca pentru a merge pe teren"

Catalina Lupascu: "Mi-am cumparat cizme si casca pentru a merge pe teren"

 CATALINA LUPASCU, viepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, Catalina Lupascu, a preluat luni inventarul de la fostul vicepresedinte Cristian Achitei, avand si o intrevedere cu presedintele CJ, Mihai Tabuleac, dar si cu vicepresedintele Constantin Manolache.

"Azi dimineata, la ora 8.30, am avut o intrevedere cu domnul Tabuleac si domnul Manolache. Am discutat despre sarcinile care-mi vor fi delegate, in principiu va fi portofoliul pe care l-a avut domnul Achitei. De dimineata au fost activitati pur administrative, domnul vicepresedinte Cristian Achitei a predat inventarul si eu l-am preluat", a precizat Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ.

Inca din prima zi, in calitate de vicepresedinte al CJ, Catalina Lupascu si-a manifestat dorinta de a discuta cu cel pe care l-a inlocuit, respectiv Cristian Achitei, motivand faptul ca o comunicare si o colaborare intre ei va continua activitatile desfasurate pana acum la Consiliul Judetean.

"Nu am reusit sa discut inca cu domnul Achitei, dar in cursul zilei de astazi am sa-l sun sa avem o intalnire, pentru ca asa este firesc, ca o comunicare si o colaborare sa continue activitatile care au fost facute. As vrea sa va spun ca mi-am luat cizme pentru a merge pe teren, si le voi folosi. Consider ca exista o egalitate de sanse intre barbat si femeie, si de aceea mi-am cumparat si cizme si casca pentru a merge pe teren", a spus Catalina Lupascu, adaugand si faptul ca spera ca, in doua zile, presedintele CJ va delega in scris sarcinile ce ii revin ca, cel tarziu luni, sa iasa si pe teren.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
22

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
37

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...