Cătălin Flutur critică conducerea Urban Serv: „Au profitat de absența primarului pentru a obține fonduri suplimentare substanțiale, iar coșurile arată adesea la fel de rău ca înainte”

Cătălin Flutur critică conducerea Urban Serv: „Au profitat de absența primarului pentru a obține fonduri suplimentare substanțiale, iar coșurile arată adesea la fel de rău ca înainte”

Primarul Cătălin Flutur a declarat că lucrările de curățenie în incinta Cimitirului „Eternitatea” au ajuns la final, grație conducerii Direcție Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) din Botoșani, chiar dacă această atribuțiune intră în subordinea Societății Urban Serv.

„Lucru temeinic făcut de echipele DSPSA în Cimitirul Eternitatea! Lăsat plin de gunoaie și buruieni de către administratorul oficial, Urban Serv SA (societate controlată de reprezentanții PSD), cimitirul revine în aceste zile la un aspect normal grație eforturilor angajaților direcției aflate în subordinea directă a primăriei, condusă de Eugen Țurcanu”, a declarat Cătălin Flutur.

Edilul a menționat că angajații DSPSA muncesc și în alte zone ale orașului unde se finalizează operațiunea de amplasare a unor bănci noi sau marcajul parcărilor din diferite zone ale orașului.

„Aceeași direcție muncește de zor și în alte zone ale orașului. Pe Bulevardul George Enescu, în apropiere de intersecția cu Strada Primăverii, se finalizează operațiunea de amplasare a noilor bănci. În Centrul Vechi se reface fațada gradenei, în timp ce alți angajați ai DSPSA reînnoiesc marcajul parcărilor din zona Octav Băncilă”, a completat Cătălin Flutur.

De asemenea, primarul Cătălin Flutur a ținut să menționeze și despre incompetența și  lipsa de organizare din cadrul  Societății Urban Serv, societate administrată de reprezentanții PSD, care au profitat de absența sa și au obținut fonduri suplimentare substanțiale dar care nu se reflectă în interesul general al cetățenilor.

„Cel mai ușor e să te plângi că nu ai bani și să găsești motive pentru a nu îți face treaba. Am constatat cu toții acest lucru, din păcate, în cazul Urban Serv. S-au jeluit că nu au bani destui de la municipalitate pentru a menține curate coșurile stradale. Au profitat de absența primarului pentru a obține fonduri suplimentare substanțiale, iar acum vedem că, din păcate, coșurile arată adesea la fel de rău ca înainte. Problema lor este de fapt alta: incompetența și reaua credință, cu punerea intereselor politice, a cumetriilor și nepotismului deasupra interesului general al cetățenilor. Că se poate face bine orice și oricât cu o bună organizare, determinare și spirit gospodăresc o demonstrează, tot sub ochii noștri, Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement. Alt mod de abordare a problemelor, alt nivel de competență!”, a conchis Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

astăzi, 19:03
35

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...

Pompierii botoșăneni, pregătiți să intervină în caz de nevoie la Zilele Municipiului Botoșani!

astăzi, 18:08
27

Pompierii botoșăneni vor fi prezenți la Zilele Municipiului Botoșani, organizate în perioada 09 – 12 mai a.c., în zona Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa...

APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

astăzi, 17:33
39

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Botoșani informează că începând de astăzi, 09 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii un...